Erityisavustukset tutkimus- ja kehittämishankkeisiin

Tutkimus- ja kehittämishankeavustuksia myönnetään mm. oppimateriaalin tuotantoon ja hankintaan, tietojenkäsittelyn kehittämiseen ja laitteiden hankintaan, kokeilu-, käynnistämis-, tutkimus- ja kehittämistoimintaan, valistukseen ja neuvontaan sekä standardisointiin. Avustusta on mahdollista hakea kaksi kertaa vuodessa. Avustushakemukset liitelomakkeineen toimitetaan Palosuojelurahaston viralliseen sähköpostiin. Huomioittehan, että myös sähköpostiviesti on virallinen asiakirja ja yhdessä sähköpostiviestissä voi olla vain yksi hakemus liitelomakkeineen.

Käynnissä olevat tutkimus- ja kehittämishankkeet

Julkaisu valmistuneista tutkimus- ja kehittämishankkeista 2010–2018

Ajankohtaista

Rahaston hallitus käsitteli kokouksessaan 10.9.2019 vuoden 2019 2. hakukierroksen erityisavustukset tutkimus- ja kehittämishankkeisiin. Rahastoon saapui määräaikaan (15.5.2019) mennessä 18 hakijataholta yhteensä 22 hakemusta. Rahaston hallitus myönsi 1 736 928 euroa avustusta tutkimus- ja kehittämishankkeisiin tällä kierroksella.

Vuoden 2019 2. hakukierroksen päätökset tutkimus- ja kehittämishankkeisiin: Erityisavustuspäätökset 2019 2. kierros taulukko

Vuoden 2020 tutkimus- ja kehittämishankkeiden 1. hakukierros on päättynyt. Palosuojelurahaston hallitus tekee päätökset avustettavista hankkeista keväällä 2020.

Hakuohjeet ja lomakkeet

Hakulomake

Tilityslomake

Muutoshakemus

Hankkeen diaari [SMDno-] löytyy päätöksen oikeasta ylälaidasta. Jatkoaikahakemuksen sopiva pituus on korkeintaan yksi sivu. Mikäli hakija hakee myös tilityksen määräajalle jatkoaikaa, tulee tilityksen uusi määräaika olla viimeistään kolmen kuukauden kuluttua hankkeen toteuttamisajan päättymisestä. Jatkoaikahakemuksella ei voi hakea muutosta hankkeen budjettiin.

Päättyneet haut