Palosuojelurahasto osallistui Turvallisuus 2014 -messuille Jyväskylässä 3-5. syyskuuta

 Palosuojelurahasto osallistui Turvallisuus 2014 -messuille Jyväskylässä 3-5. syyskuuta

PSR messuosasto

Palosuojelurahasto osallistui 3 -5. syyskuuta Jyväskylässä järjestettyihin Turvallisuus 2014 -messuille. Yli puolen vuoden suunnittelu kiteytyi kolmeen pitkään mutta palkitsevaan messupäivään.

Kokemus messuista oli erittäin positiivinen. Rahaston päätavoite oli tavata uusia potentiaalisia sidosryhmäläisiä ja vastaavasti keskustella henkilökohtaisesti vanhojen avustuksensaajien kanssa. Oli mukavaa, että monet vanhat avustuksenhakijat tulivatkin paikalle keskustelemaan sihteeristön kanssa. Pienenä vetonaulana rahaston osastolla oli retromallinen nopeustesti, joka keräsikin paljon osallistujia.  Osaston ulkoasu ja sihteeristön yhtenäinen vaatetus keräsivät kiitosta.

Rahaston tuorein ja samalla viimeisin painettu uutiskirje oli jaossa messuilla. Uutiskirjeessä esiteltiin muun muassa Pelastustoimen ajankohtaispäivillä julkistettu Innovaatiopalkinnon 2014 voittaja, Pirkanmaan turvallisuusklusteri. Palkintoa esiteltiin messuilla omassa osastossaan.

Messujen nopein ja pääpalkinnon voittaja oli Sami Suomalainen Bronto Skylift Oy:stä. Palkinto on toimitettu voittajalle.

Seuraavaksi rahasto osallistuu vuoden 2015 marraskuussa Helsingissä järjestettäviin FinnSec messuille. Tavataan Helsingin messukeskuksessa 2015!

Johanna Herrala